` ADAF Annual Dutch Art Fair

WAAROM BEZOEKEN?

De ADAF is de grootste, mooiste en belangrijkste Nederlandse kunstbeurs waar professionele beeldend kunstenaars hun werk zelf kunnen exposeren en verkopen. De volgende facetten maken deel uit van de unieke positie en propositie van de ADAF.
ADAF

DE HOGE KWALITEIT

De ADAF balloteert de deelnemende kunstenaars, zodat de kwaliteit van de getoonde kunstwerken hoog is en u als bezoeker veel kunt genieten.

BETAALBARE KUNST

Uniek aan de ADAF is dat de kunstwerken worden verkocht door de kunstenaars zelf. Kunstenaars betalen geen commissie, waardoor de gemiddelde prijs een stuk lager is dan bij andere professionele kunstbeurzen. Daarnaast is er kunst in bijna elke prijsklasse en kan er gebruik gemaakt worden van een kunstkoopregeling, waardoor er kunst binnen ieders bereik is.

BREED AANBOD

U vindt op de ADAF een verrassend en veelzijdig aanbod aan kunstwerken. Objecten in brons, steen, keramiek en glas, plus schilderijen, tekeningen, grafiek, textiele vormgeving, fotografie, sieraden en conceptuele kunst.

TERRAS

De ADAF kenmerkt zich door een informele en gezellige sfeer. Naast kunst kunt u genieten van de horeca op het centrale terras.

INTERNATIONAAL

Aan de ADAF nemen ook veel internationale kunstenaars mee. Tijdens eerdere edities waren kunstenaars aanwezig uit ondermeer Peru, de Bahama's, Denemarken en Italië. De ADAF biedt daarmee een voor Nederland uniek aanbod.

Meer bijzonderheden


VERKOCHTE WERKEN ADAF

TOEGANGSKAARTEN

Reserveer vrijdagavond 8, zaterdag 9 of zondag 10 oktober 2021 in uw agenda en bestel nu alvast toegangskaarten met korting in de voorverkoop.

VIP AVOND

25
  • Vrijdagavond 8 oktober
  • 17:00 - 21:00 uur

BEURSWEEKEND

15
  • Zaterdag 9 en zondag 10 oktober
  • 11:00 - 17:30 uur

Ontmoet kunstenaars

Uniek aan de ADAF is dat de kunstenaars aanwezig zijn om een toelichting te geven op hun werk.

Hoge kwalitateit

Deelname is voorbehouden aan geballoteeerde kunstenaars, wat die hun werk presenteren in professionele stands

Kunst kopen

Op de ADAF worden relatief veel werken verkocht. Kunstenaars betalen bij verkoop geen commissie, dus u betaalt niet teveel.

Hoofdsponsor


In samenwerking met: